Toornstra: 'Dat is zorgwekkend, heel zorgwekkend'

Toornstra: 'Dat is zorgwekkend, heel zorgwekkend'

Feyenoord is in uitduels een compleet ander team dan in thuisduels. De verpersoonlijking van dit grote verschil is misschien wel Jens Toornstra. De middenvelder was tegen Ajax heer en meester, maar werd tegen Excelsior en FC Groningen al vroeg gewisseld.


De middenvelder was na afloop ook niet te spreken over de wedstrijd. "In de kleedkamer zeiden we het allemaal. Dit was wel echt de slechtste wedstrijd die wij hebben gespeeld dit seizoen. Dat is zorgwekkend. Heel zorgwekkend. We hebben het al zo vaak over de wisselvalligheid gehad, maar vandaag was het ver onder de maat. We hebben de hele wedstrijd in de fysieke duels niets in te brengen gehad. In balbezit was het heel slecht. We hebben zoveel ballen ingeleverd. We hebben volgens mij één keer op doel geschoten, dat kan gewoon echt niet."

Toornstra verwacht ook dat alle tegenstanders in uitduels volle bak tegen Feyenoord gaan. "Als komende tegenstanders dit zien, dan gaan ze allemaal volle bak tegen ons. Ik heb mijn best gedaan, maar iedereen heeft onder de maat gespeeld. En ja, ik werd gewisseld, maar ik had ook een stijf bovenbeen. Dat was niet de reden dat ik zo slecht speelde hoor. Het is voor ons ook een raadsel waarom we zo wisselvallig zijn. Tegen Excelsior was het ook niet goed, maar die wedstrijd hoefden we niet te verliezen. Vandaag tegen FC Groningen hebben we niets laten zien.''

FR-Fans.nl mini poll

Toornstra zou met zijn ervaring toch veel meer moeten brengen?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 35 reacties

Gast7202560309

Je plaatst een bericht als Gast7202560309