Belangrijke wijziging in structuur bij Jong Feyenoord

Belangrijke wijziging in structuur bij Jong Feyenoord

De spelers van Jong Feyenoord werken de rest van het huidige seizoen hun trainingen af bij Feyenoord 1 of Onder 19. Dit besluit werd door de directie genomen naar aanleiding van de doorstroming van diverse spelers naar het eerste elftal van Feyenoord dan wel de verhuur van Jong-spelers aan samenwerkingspartner FC Dordrecht. In goed overleg is hoofdtrainer Peter van den Berg nu al vrijgesteld van werkzaamheden. Jong Feyenoord blijft uitkomen in de Reservecompetitie voor beloftenteams.


Jong Feyenoord, dat bij de start van het seizoen een zelfstandig beloftenteam vormde, kreeg in de loop van het seizoen onder meer te maken met de snelle doorstroming naar het eerste elftal van Wouter Burger, Orkun Kökcü, Lutsharel Geertruida en later Jordy Wehrmann. Na de blessure van Justin Bijlow maakte ook doelman Elber Evora onlangs de overstap naar de selectie van Giovanni van Bronckhorst. In een eerder stadium verhuurde Feyenoord al Crysencio Summerville, Jari Schuurman en Joël Zwarts aan FC Dordrecht, waar de club sinds begin dit kalenderjaar een samenwerking mee heeft. Jong Feyenoord-speler Mats Knoester maakte vorige maand de overstap naar Heracles Almelo.

Zoals eerder benoemd blijft Jong Feyenoord gewoon actief in de competitie. De wedstrijden zullen tot het einde van het seizoen onder leiding staan van Denny Landzaat, Arnold Scholten en Ulrich van Gobbel.

Lees ook

Van Geel over vertrek trainer: 'Hij heeft voor dat laatste gekozen'

Donderdag werd bekend dat de spelers van Jong Feyenoord de rest van het huidige seizoen hun trainingen afwerken bij Feyenoord 1 of Onder 19. Technisch directeur Martin van Geel licht het besluit toe: ‘Met de doorstroming...

FR-Fans.nl mini poll

Dit is een logisch besluit van Feyenoord

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 22 reacties

Gast4828725394

Je plaatst een bericht als Gast4828725394