Plan B voor Feyenoord, mogelijk verrassende naam als nieuwe trainer

Plan B voor Feyenoord, mogelijk verrassende naam als nieuwe trainer

Feyenoord heeft een nee gekregen van Dick Advocaat om trainer te worden van de Rotterdammers. De huidige oefenmeester van FC Utrecht zegt niet in te willen stappen om de negatieve teneur die is ontstaan rondom zijn persoon.


Voetbal International gaat vandaag dieper in op het plan B voor Feyenoord. Welke trainers komen in aanmerking? Of moet Feyenoord toch nog proberen Dick Advocaat te overtuigen? De profielschets van de trainer die Feyenoord zoekt. Een ervaren trainer die de Eredivisie kent. Dit lijkt echter een utopie te worden.

VI ziet een aantal kandidaten rondlopen die al eerder genoemd zijn. Maurice Steijn doet het met VVV-Venlo boven verwachting goed in de Eredivisie. Ook de naam van Henk Fraser komt steeds weer boven drijven, maar zijn slechte band met Stanley Brard lijkt een struikelblok. Het weekblad schuift Kevin Hofland naar voren. De huidige assistent trainer van Fortuna Sittard heeft een verleden in Rotterdam. Zet in Sittard alle lijnen uit en lijkt zomaar een kandidaat te kunnen worden.

FR-Fans.nl mini poll

Kevin Hofland zou een prima alternatief zijn voor Feyenoord?

1 stemmen

Discussieer mee! 245 reacties

Gast7312321390

Je plaatst een bericht als Gast7312321390