Dick Advocaat zegt Feyenoord af

Dick Advocaat zegt Feyenoord af

Dick Advocaat wordt niet de nieuwe trainer van Feyenoord, zo meldt De Telegraaf donderdagavond. Via zijn zaakwaarnemer Rob Jansen heeft Advocaat laat weten dat hij geen interesse heeft in de functie. Ook Voetbal International en het Algemeen Dagblad melden dit.


Van Geel zou Advocaat vorige week hebben benaderd voor een oriënterend gesprek. De trainer stond er positief tegenover en was vereerd met het aanbod. Advocaat is geschrokken van de negatieve publiciteit rondom hem als eventuele nieuwe trainer van Feyenoord.

"Ik heb een oriënterend gesprek gehad met Feyenoord", reageert Advocaat tegen De Telegraaf. "Daar ga ik niet over jokken. Dat was een gesprek zonder dat één van beide partijen al conclusies trok. Toch heb ik nu besloten om geen vervolg te geven aan dat eerste gesprek."

„Feyenoord is een heel grote club. En voor mij was het echt een grote eer om daar te mogen werken. Maar er is zo’n negatieve sfeer rond mijn eventuele benoeming ontstaan, dat ik tot dit besluit ben gekomen. Want die negatieve sfeer, daar zit Feyenoord niet op te wachten en ik ook niet”, sluit Advocaat af.

Lees ook

'Van Geel, De Jong en raad van commissarissen vrijdag bij elkaar'

Donderdagavond werd bekend dat Dick Advocaat geen interesse heeft in een functie als nieuwe trainer van Feyenoord. De Rotterdamse club had Advocaat bovenaan het lijstje staan en zou hem graag willen binnenhalen. Volgens Voetbal International...

Lees meer over:

Discussieer mee! 141 reacties

Gast3082087068

Je plaatst een bericht als Gast3082087068