Kameraadjes-actie: spandoek van 100 meter spuiten!

Kameraadjes-actie: spandoek van 100 meter spuiten!

Op zaterdag 2 maart kunnen alle Kameraadjes – samen met 250 andere Junioren - een spandoek van liefst 100 meter (!) spuiten in De Kuip. Onder leiding van het sfeerteam van FSV De Feijenoorder gaan ze aan de slag om een supertof doek te maken. Dit spandoek wordt een dag later in De Kuip opgehangen tijdens de wedstrijd Feyenoord – FC Emmen waar de Kameraadjes ook bij aanwezig mogen zijn.


Het spandoek wordt tijdens Feyenoord – FC Emmen opgehangen aan de Gerard Meijer Tribune zodat de Junioren – die op de Willem van Hanegem Tribune zitten – het spandoek goed kunnen zien. Natuurlijk ga je op zaterdag ook aan de slag met je eigen spandoek. Dit doek mag je meenemen naar huis, zodat je ‘m kunt ophangen in je kamer. Of neem je hem liever mee naar Feyenoord – FC Emmen voor nóg meer sfeer in De Kuip?


Kaartverkoop
Kaartverkoop voor dit evenement start op zaterdag 9 februari om 09:00 uur. Per Kameraadjeslidmaatschap kun je één Kameraadjeskaart voor € 5,- en één kaart voor een ouder/begeleider van € 5,- per stuk kopen. Hiervoor krijg je:

-Op zaterdag 2 maart toegang tot De Kuip om aan het spandoek te werken
-En wedstrijdkaart voor Feyenoord – FC Emmen op zondag 3 maart

Het is niet verplicht om met een ouder/begeleider naar De Kuip te komen. Je mag ook alleen of samen met andere Junioren het spandoek komen spuiten en de wedstrijd bekijken!

Let op: iedereen (Kameraadjes én ouders/begeleiders) die naar de wedstrijd Feyenoord – FC Emmen wil komen, dient te allen tijde in het bezit te zijn van een toegangskaart. De toegangskaarten voor de thuiswedstrijd op zondag 3 maart worden overhandigd op zaterdag 2 maart, tijdens het spandoek spuiten in De Kuip. Het e-ticket dat je per e-mail ontvangt is niet geldig als wedstrijdkaart. Je ontvangt je wedstrijdkaart alleen als je op zaterdag 2 maart ook daadwerkelijk aanwezig bent in De Kuip bij het spuiten van het spandoek.

Lees meer over:

Discussieer mee! 3 reacties

Gast9469048736

Je plaatst een bericht als Gast9469048736