#PraatMee | Feyenoord ziet in Advocaat opvolger Van Bronckhorst

#PraatMee | Feyenoord ziet in Advocaat opvolger Van Bronckhorst

Feyenoord lijkt vol in te zetten op Dick Advocaat als nieuwe trainer. De 71 jarige Hagenaar was enkele jaren geleden al het klankbord voor de toen startende Van Bronckhorst en is dit seizoen trainer van FC Utrecht.


Ondanks zijn hoge leeftijd lijkt Feyenoord toch vol in te zetten op Advocaat. Wij van FR-Fans.nl zijn altijd nieuwsgierig naar de mening van haar bezoekers. Doet Feyenoord er goed aan om Advocaat aan te stellen? Is het vissen in de welbekende vijver?

Wordt Advocaat misschien tussenpaus voor bijvoorbeeld Dirk Kuyt of Henk Fräser? Hoe zien jullie de mogelijke aanstelling van Advocaat?

Lees ook

'Dick Advocaat topkandidaat om Giovanni van Bronckhorst op te volgen'

Dick Advocaat zou nadrukkelijk in de belangstelling staan van Feyenoord om Giovanni van Bronckhorst op te volgen als trainer van de Rotterdammers, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Hagenaar zou zelfs bovenaan het lijstje staan...


Lees ook

'Zeker is dat Advocaat geen 'nee' zegt als de Rotterdammers bij hem aankloppen'

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Dick Advocaat een goede kans om de nieuwe trainer van Feyenoord te worden. Ook de Telegraaf meldt nu dat de huidige trainer van FC Utrecht op pole position ligt om...

FR-Fans.nl mini poll

Advocaat is de juiste opvolger voor Van Bronckhorst?

0 stemmen

Discussieer mee! 131 reacties

Gast7059048437

Je plaatst een bericht als Gast7059048437