'Je kan beter vragen wat er niet ontbreekt'

'Je kan beter vragen wat er niet ontbreekt'

Pascal Bosschaart is kritisch op Feyenoord. De oudspeler van de Rotterdammers ziet geen voetbal bij z'n club, ten opzichte van de nummers één en twee in de Eredivisie. Dat zegt hij voor de camera van Voetbalprimeur.


Hij is vrij kritisch op Feyenoord en zegt: "Je kan beter vragen wat er niet ontbreekt. Ik denk dat er totaal geen voetbal in zit. Het enige waar je van kan genieten is van Van Persie. Dat is gewoon voor iedereen heel duidelijk. Het zou mooi zijn als we als Feyenoord weer wat mooi voetbal op de mat leggen."

"Ik denk dat ze er wel hard voor knokken, maar voetballend gezien is het niet spectaculair", vervolgt Bosschaart voor de camera. "Als je Ajax en PSV ziet, dan zie je mooi voetbal. Dat zie je bij Feyenoord niet. Dat zie je het hele jaar eigenlijk al."

De oud-Feyenoorder heeft zeker goede hoop dat Feyenoord van Ajax gaat winnen. "Ik ga toch voor 2-1. Je speelt thuis in een volle Kuip, er komen andere krachten en dingen bij kijken. Ik verwacht wel een overwinning voor Feyenoord."

Lees meer over:

Discussieer mee! 39 reacties

Gast4039763002

Je plaatst een bericht als Gast4039763002