Voorkeur wordt uitgesproken: 'Hij is dan de gedroomde kandidaat'

Voorkeur wordt uitgesproken: 'Hij is dan de gedroomde kandidaat'

Bij Feyenoord worden langzaam wat namen gezet op het lijstje van mogelijke opvolgers van Giovanni van Bronckhorst. Bij FC Rijnmond worden wat namen op een rijtje gezet door Dennis van Eersel, John de Wolf en Geert den Ouden.


Dennis van Eersel zegt hoe Van Geel er instaat: "De voorkeur van de technisch directeur gaat heel erg uit naar een Nederlandse trainer'', aldus Van Eersel in FC Rijnmond van RTV Rijnmond. ''Advocaat is dan de gedroomde kandidaat. Maar hij zal het niet voor de lange termijn doen en daar is van Geel wel erg mee bezig.”

Door de mannen van FC Rijnmond worden wat andere inbrengen gedaan: "Er zijn nog twee namen die echt naar voren komen. Een daarvan is Henk Fraser. Het is iemand die Feyenoord goed kent. Hij weet wat er voor nodig is om bij deze club te werken. Maar de enige trainer verder is die Feyenoord echt goed kent en wat gepresteerd heeft is Bert van Marwijk. Uiteindelijk moet je een goed gevoel hebben."

Vanmiddag maakte Van Geel bekend dat Dirk Kuyt nog niet aan de orde is. Van Eersel: "Je moet iemand hebben die echt de baas is. En Kuyt is niet het extra wiel aan de wagen."

Lees meer over:

Discussieer mee! 169 reacties

Gast3644796748

Je plaatst een bericht als Gast3644796748