Assistent-trainer FC Dordrecht per direct weg

Assistent-trainer FC Dordrecht per direct weg

Deze week maakte Feyenoord bekend dat er vanaf heden een actieve samenwerking gaat plaatsvinden met FC Dordrecht. Jeugdspelers van Feyenoord gaan ervaring opdoen bij FC Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie.


Scott Calderwood, de assistent-trainer van FC Dordrecht, vertrekt per direct bij de club, zo meldt Voetbal International. De club en de trainer waren het niet eens met de leiding van de club en de invulling van zijn werkzaamheden.

Calderwood zou over anderhalf seizoen de nieuwe hoofdtrainer worden. Hij was assistent-trainer van Claudio Braga, die Gérard de Nooijer vervangt als hoofdtrainer. Eerder besloot keeperstrainer Rody Hoegee te vertrekken bij Dordrecht, na een opmerking van Braga.

''FC Dordrecht wenst Calderwood succes in het vervolg van zijn trainerscarrière en beraadt zich over de opvolging, mede gelet op de samenwerking met Feyenoord'', valt te lezen op de website van FC Dordrecht.

Lees ook

Feyenoord gaat samenwerken met Keuken Kampioen Divisie-club

Feyenoord zal gaan samenwerken met FC Dordrecht, zo liet Jan de Jong weten tijdens de nieuwjaarsreceptie. De club uit de eerste divisie moet straks het podium worden voor talentvolle spelers die stap naar hoofdmacht...

Lees meer over:

Discussieer mee! 27 reacties

Gast9623238603

Je plaatst een bericht als Gast9623238603