Haps opgelucht: 'Eindelijk'

Haps opgelucht: 'Eindelijk'

Ridgeciano Haps heeft na maanden blessure leed eindelijk weer minuten mogen maken voor Feyenoord. De 25-jarige linksback mocht 45 minuten mee doen in de oefenwedstrijd tegen Karslruher SC. Na afloop van de wedstrijd sprak het Algemeen Dagblad met hem.


"Eindelijk", begon Haps na afloop van de wedstrijd. "De breuk zit er nog steeds, maar ik kan er mee spelen. Ik train al een tijdje mee. Mentaal was het heel zwaar om zo lang aan de kant te moeten staan. Dit was mijn eerste optreden in een wedstrijd sinds acht maanden", aldus Haps.

Het is nog onduidelijk hoe Haps aan de blessure is gekomen. "Hoe ik aan de blessure ben gekomen, weten we niet. Ik had het al vorig seizoen, heb er ook de bekerfinale mee gespeeld. Maar de pijn werd erger. Toen we dit seizoen begonnen, kon ik de pijn niet meer aan. Toen bleek inderdaad dat er een breukje in het linkerscheenbeen zat. Ik moest vooral rust houden. Tegen Karslruher SC was het vooral zaak om lekker te voetballen, heel te blijven en hopelijk blijft een reactie op de inspanning uit. Ik ben positief gestemd nu. Hoe snel ik er weer bij ben, is afwachten. Maar er is weer een stap gezet."

Discussieer mee! 4 reacties

Gast5496728980

Je plaatst een bericht als Gast5496728980