TERUGBLIK #6 | Lichtmasten vallen uit in De Kuip

In de laatste zes dagen van het jaar blikken we met FR-Fans.nl terug op het afgelopen kalenderjaar van Feyenoord. Met vandaag de laatste twee maanden november en december. De Kuip weer decor voor een concert (02-11-18) Marco Borsato keert na ruim tien jaar weer terug in De Kuip. In 2019 geeft de Nederlandse volkszanger weer verschillende concerten in het stadion van Feyenoord. Lichtmasten vallen uit tijdens Feyenoord - VVV Venlo (04-11-18) De wedstrijd was amper twee minuten onderweg toen in De Kuip tegen VVV Venlo de lampen uitvielen. De wedstrijd werd opgeschort naar volgende maand. Toen wisten de Rotterdammers uiteindelijk met 4-1 te winnen in eigen stadion. Feyenoord wint topper van PSV (02-12-18) Om de derde plaats steviger in handen te krijgen en een kleine aansluiting te maken bij de top twee moest Feyenoord deze wedstrijd winnen. En dat gebeurde met een 2-1 overwinning op PSV. De Rotterdammers waren zeker in de eerste helft heer en meester en dat was genoeg om de Eindhovenaren de eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen. Maar verloor vervolgens twee weken later wel van Fortuna Sittard waardoor de aansluiting op de top twee weer verder weg is. Kökcü debuteert met doelpunt en assist in Feyenoord 1 (09-12-18) Orken Kökcü debuteerde eerder al in de beker met een doelpunt, maar nu ook in de competitie met een doelpunt en een assist. Dat deed hij in de wedstrijd tegen FC Emmen die in Drenthe met 1-4 werd gewonnen. Feyenoord City naar volgende fase (21-12-18) Er lijkt toch echt een nieuw stadion aan te komen. Deze maand werd bekend dat de partijen die over het nieuwe stadion gaan in fase twee van de drie zitten. Er zullen nu definitieve ontwerpen worden gemaakt en de financiering zal verder worden uitgewerkt. Nieuw Stadion B.V. zal hiervoor de tweede tranche van de brugfinanciering inroepen. Wij van FR-Fans.nl wensen iedereen nogmaals een sportief 2019!