'Feyenoord is ook in Slowakije een megagrote naam'

'Feyenoord is ook in Slowakije een megagrote naam'

Ricardo Moniz is trainer van AS Trencin de tegenstander van Feyenoord in de Europa League vanavond. De Slowaken duiken gelijk in de rol van underdog. Feyenoord is in Slowakije een grote naam zegt Moniz.


"Feyenoord is ook in Slowakije een megagrote naam", stelde de oud-prof, die als trainer onder meer werkte bij Tottenham Hotspur, Hamburger SV, Red Bull Salzburg, 1860 München en in Nederland actief was bij Feyenoord (assistent) en FC Eindhoven, tegen het Algemeen Dagblad.

"Ook als toppers als Robin van Persie er niet bij zijn, zijn er nog genoeg spelers met grote klasse. Van een middenveld met Jordy Clasie, Sofyan Amrabat en Jens Toornstra kunnen wij slechts dromen. Dat betekent alleen niet dat we geen kans maken", liet Moniz weten.

Toch denkt Moniz niet dat zijn club kansloos is. "We hebben behoorlijk wat voetballend vermogen. En bovendien zie je elk jaar weer veel verrassingen. Onze insteek is daarom om door te komen. En we geloven erin dat dit mogelijk is."

Bij Trencín speelt onder anderen Helmonder Joey Sleegers. Ook de Nederlanders Achraf El Mahdioui, Desley Ubbink, Milton Klooster en Philippe van Arnhem staan op de loonlijst van de club.

Discussieer mee! 11 reacties

Gast8580473006

Je plaatst een bericht als Gast8580473006