Van Persie: 'Dan is hij weer one of the guys'

Van Persie: 'Dan is hij weer one of the guys'

Feyenoord speelde tegen Levante een aardige wedstrijd. De eerste helft kwam de laatste pass niet aan, de tweede helft ging dat een stuk beter. Robin van Persie is een tevreden man na de wedstrijd.


“Ik denk dat we goede dingen hebben laten zien. Eerste helft was de laatste pass niet goed. Tweede helft werd het beter, dan zie je ook dat de laatste pass wel aankomt”, aldus Van Persie in gesprek met FOX Sports.

Van Persie was voorstander van de terugkeer van Clasie. Hij is blij, maar ziet dat er vorig jaar ook een geweldige speler stond. “Vorig jaar hadden we daar Karim staan en is een fantastische speler. Nu Clasie, dat is een andere speler, maar allebei goed. Karim is heel erg allround als speler en aanjager. Clasie is een ander mens een andere speler, maar is ook gewoon een goede speler.”

Van Persie leek in de eerste helft een aantal keer niet gelukkig dat hij bij een aantal loopacties de bal niet kreeg. Dat is altijd, als je aan het aanvallen bent kun je niet 10 van de 10 ballen krijgen. Ik had een aantal loopacties en dan wil je hem graag hebben. Een aantal keer met Clasie en Berghuis lukte het de tweede helft wel.”

Van Persie voelt zich goed, na een rustige opbouw in de voorbereiding. “Het is beter dan toen ik zes maanden geleden binnenkwam. Ik heb gewoon langzaam opgebouwd en twee keer 45 minuten, 60 minuten, 70 minuten en vandaag dan 75 minuten. Dus het gaat extra lekker.”

De aanvaller is de leider van Feyenoord, maar gaat Jean-Paul Boëtius geen standje geven. “Ik heb hem nog niet gezien deze week.” Moet hij hem nog een standje geven? “Nee ik ga dat niet doen, soms handel je uit emotie en maak je fouten. Nee maar goed, hij heeft zijn straf gehad, morgen is hij er weer bij en dan is hij weer one of the guys. Morgen is het weer klaar.”Discussieer mee! 17 reacties

Gast9527967340

Je plaatst een bericht als Gast9527967340