Gio: 'Ik heb nog geen keuze gemaakt, dat is volgende week'

Gio: 'Ik heb nog geen keuze gemaakt, dat is volgende week'

Feyenoord keer vandaag terug in De Kuip voor de traditionele openingswedstrijd van het seizoen. Tegen Levante start Feyenoord met Jones en Verdonk in de basis. Giovanni van Bronckhorst legt zijn keuzes uit.


“We hebben een aantal plekken goed bezet. Ik wil iedereen graag zien en iedereen ook wedstrijden en minuten gunnen, ook tegen goede tegenstanders.” Verdonk begon bij de beloften. “Hij doet het goed, teruggehaald van de beloftegroep na de blessure van Haps en hij doet het heel behoorlijk.”

De keepers ontlopen elkaar weinig, toch kiest Van Bronckhorst voor Jones en niet voor Bijlow, wat zegt dat?. “Dat hij zijn eerste wedstrijd speelt in drie maanden’’, aldus de trainer bij Fox Sports. Heeft Van Bronckhorst de keuze al gemaakt? “Ik heb nog geen keuze gemaakt, dat is volgende week.” Van Bronckhorst laat niets los over zijn definitieve keuze.”

Van Bronckhorst heeft Feyenoord zien ploeteren tegen Fenerbahçe. “Ik vond met name de eerste fase heel moeizaam. “ Het was onthutsend zwak. “Ja dat mag je zeggen, we stonden niet goed. Zeker in zo’n atmosfeer weet je dat je zeker moet zijn, zeker aan de bal en dat deden we helemaal niet.

Feyenoord mist Jørgensen en Ayoub tegen Levante. “Ja Ayoub had wat last van zijn lies, Nico wat last van zijn voet ik hoop dat ze deze week kunnen aansluiten. Ik denk dat we met Robin goed bezig zijn helemaal fit te maken, we zijn daar goed mee bezig en is bijna helemaal fit. Hij kan op beide posities goed spelen, zowel op 9 als op 10.”

Discussieer mee! 26 reacties

Gast9194910604

Je plaatst een bericht als Gast9194910604