evanderschoot

evanderschoot evanderschoot

Activiteiten

Laatste 25 berichten geplaatst door evanderschoot

evanderschoot heeft op 27-01-2021 22:30 gereageerd op het nieuwsbericht:
LIVE | sc Heerenveen - Feyenoord 3-0 | Einde wedstrijd

Diemers EXIT


evanderschoot heeft op 29-12-2020 10:44 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Argentijnse spits onderweg naar Feyenoord'

Alsjeblieft sinds zijn komst in 2018 naar Riverplate scoorde Pratto 7 doelpunten in 51 wedstrijden en daarvan 3 vanaf de penaltystip. Ik begin me echt af te vragen waar Feyenoord in godsnaam mee bezig is. Serieus als je Bannis 51 wedstrijden zou laten staan in de basis maakt hij er dan echt geen 7 ???


evanderschoot heeft op 28-08-2020 07:10 gereageerd op het nieuwsbericht:
Christian Conteh eerder terug van trainingskamp vanwege blessure

Sekou Cisse 2.0 ....


evanderschoot heeft op 17-04-2020 18:18 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Overleg tussen partijen om voetbal 'coronaproof' te maken'

Uitslag van een test duurt 6-10 uur. Dus 2 gehele selecties testen inclusief alle scheidsrechters, grensrechters etc. alle ballenjongens, 6-10 uur in quarantaine. Uitslagen bekend maken. Opstelling maken / aanpassen en spelen maar. Ik zie het niet gebeuren !!!


evanderschoot heeft op 24-10-2019 20:53 gereageerd op het nieuwsbericht:
Feyenoord verliest door twee penalty's onnodig van Young Boys

Al voetballen ze nog 10x 90 minuten ze maken nooit een doelpunt meer. Er valt geen enkele lijn in het spel van Feyenoord te ontdekken. Het is toevalsvoetbal door heel heel heel matige spelers ....... Pfff wat is het leven van een Feyenoord supporter vreselijk zwaar zo af en toe :-(


evanderschoot heeft op 14-08-2019 22:50 gereageerd op het nieuwsbericht:
UPDATE | 'Verdonk voor half jaar verhuurd'

Loopt na dit seizoen dus ook weer transfervrij de poort uit. Helaas weer kapitaal vernietiging. Als je hem niet goed genoeg vind kun je hem beter nu verkopen. Dan levert hij waarschijnlijk nog een miljoentje op. Hielt vorig jaar Ziyech volledig uit de wedstrijd in de 6-2.


evanderschoot heeft op 06-08-2019 23:47 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord heeft verdediger van Trabzonspor op het oog'

Daarom zeg ik ook niet huren maar kopen en als je niet kunt kopen eigen jeugd gebruiken en dan maar zorgen dat zij meer waard worden en je kapitaal verschaffen in de komende jaren.


evanderschoot heeft op 06-08-2019 23:24 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord heeft verdediger van Trabzonspor op het oog'

Nee je moet niks. st' Juste had je in het centrum moeten proberen. Dat is hij van origine ! Hij is snel en kan dus repareren als je zoals Stam wil vooruit wil verdedigen. Een snelle rechte en linksback zijn hiervoor ook essentieel en ook een 2e CV met snelheid. Nu moet je op zoek naar 2 CV's en een rechtsback met snelheid. Huur je er een moet je dat volgend jaar weer doen want zo maak je geen kapitaal. Dan maar met Geertruida en Hall en daar over een jaar geld uit halen. Koeman deed het ook. Noodgedwongen de jeugd een kans geven en het resultaat mocht er zijn veel spelers hebben toen behoorlijk geld opgeleverd maar omdat ze in de talentpools zaten leverde dat per saldo nog niet echt veel op maar aan Clasie, Indi, Kongolo en het succesje met Pele hebben toen best lekker verdient. Lukt je dat nog eens klim je langzaam maar zeker uit het dal. Geduld is het sleutelwoord in mijn ogen maar huren de doodsteek voor je club. Tenzij je een optie tot koop bedingt met een schappelijk aankoopbedrag. Is het niks even goede vrienden, is het wel wat kopen en doorverkopen voor een hoger bedrag ....


evanderschoot heeft op 06-08-2019 22:41 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord ontvangt flink bedrag voor St. Juste'

Gast 2485 vindt jij het een goed bedrag soms ? Een van je betere verdedigers met snelheid verkopen en vervolgens een dure speler gaan huren in Turkije. Wat haal je voor 9 miljoen euro ? Je lost er dus niks mee op dat is alles wat ik er mee wil zeggen. Je koopt voor dit bedrag geen gelijkwaardige CV (want dat is hij eigenlijk) terwijl je er 2 nodig hebt. En dan een huur je een rechtsback ......


evanderschoot heeft op 06-08-2019 22:30 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord ontvangt flink bedrag voor St. Juste'

9 miljoen ?? De Aldi van NL houdt weer uitverkoop.


evanderschoot heeft op 06-08-2019 22:29 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord heeft verdediger van Trabzonspor op het oog'

GVD weer huren en over een jaar zit je weer met een probleem. Weer geen kapitaal. Zo gaan we naar de klote. Koop spelers die je beter maken of lijdt ze zelf op maar huren ......


evanderschoot heeft op 18-07-2019 23:30 gereageerd op het nieuwsbericht:
PSV met Berghuis tegen Basel?: 'Dat zou zomaar kunnen'

Geertruida is wel degelijk één van de groeibriljanten van Feyenoord. Ben je zelf wel eens bij de jeugd wezen kijken ? Oefenpotjes na een volledige trainingsdag zeggen me niet zo veel. Zeker niet als je niet met je sterkste opstelling speelt en 11 wissels maakt. Waar het om gaat is dat je jongens als Geertruida de kans moet geven te groeien zodat ze uiteindelijk geld op gaan leveren voor de club. Jeugdspelers maken fouten, geen probleem. Maar als je ze nooit een kans geeft om fouten te maken leren ze er ook nooit van. Kijk maar eens naar 020. Die de Ligt maakte in zijn eerste wedstrijden fout op fout met uitschakeling van Oranje voor een eindtoernooi als klap op de vuurpijl. Maar die gast kreeg het vertrouwen van de club, de trainer en zijn medespelers en hij levert die snavels nu wel enorm veel geld op. Wil niet zeggen dat dat bij Geertruida ook zo gaat zijn maar op dit moment is er gewoon niet veel meer keus. Je zal het met de middelen moeten doen die je hebt, en er is gewoonweg geen geld door teveel speler te huren (korte termijn denken) waardoor je nu geen kapitaal op het veld hebt staan. En Berghuis, als hij niet 100% voor Feyenoord kiest kan hij in mijn ogen beter vertrekken. Ik kies al 49 jaar 100% voor de club (sinds mijn 11e jaar seizoenskaarthouder en daarvan ook 20 jaar elke wedstrijd zowel uit als thuis geweest). Ik eet drink en slaap Feyenoord, ben ik dan een domme supporter ?? Maar het is makkelijk reageren van achter een anoniem account zeker beste Gast2992426829.


evanderschoot heeft op 18-07-2019 19:08 gereageerd op het nieuwsbericht:
PSV met Berghuis tegen Basel?: 'Dat zou zomaar kunnen'

Als er gister een VAR geweest was dan had meneertje rood gekregen voor weer een frustratie overtreding net als toen tegen Pisvee uit. Meneer is een over het paard getild klein kind. Wat mij betreft verkopen voor een interessant bod, en aan wie zal me een zorg zijn. Pisvee so be it. Rond de 15/20 miljoen is doen. Janssen terugkopen en een rechtsback zodat we st' Juste in het centrum kunnen zetten met Geertruida. Sinistera rechts laten uitgroeien tot topper.


evanderschoot heeft op 03-04-2019 00:18 gereageerd op het nieuwsbericht:
AZ morst punten, Feyenoord kan donderdag inlopen op de ploeg uit Alkmaar

Donderdag zal Feyenoord het ook zonder ons op vak PP moeten stellen. Als 11 jarige begonnen met een seizoenskaart op vak S en kan niet aanzien dat een stelletje lamzakken in het dwaasgebouw onze club naar de verdommenis helpt. Nu op mijn 49e na 38 jaar seizoenkaarthouder mijn kinderen (overigens 14 en 11 en ook al weer 6 jaar seizoenkaarthouder) moeten uitleggen dat het mooie vuurwerk van de Noordzijde waarvan zij en ik met volle teugen genieten, ervoor zorgt dat men in Zeist Feyenoord wederom een oor aannaait en ons zonder fanatiek publiek laat spelen waar Feyenoord overigens als een mak lammetje mee heeft ingestemd. Er dreigt zelfs een volledig lege Kuip tijdens de officiële afscheidswedstrijd van van Persie en van Bronckhorst vanwege twee prachtige Tyfo-acties tegen 020 voor de competitie en de beker. Als de KNVB dat daadwerkelijk doorzet en Feyenoord ook daar mee instemt heeft de KNVB voor zijn recordinternationals geen enkel greintje respect en geeft dat eens temeer aan dat er voor de KNVB maar één club belangrijk is. Ze zetten er niet voor niets de hele competitie voor op zijn kop. Helaas dus geen Feyenoord live in de Kuip a.s. donderdag voor ons, want ook voor ons geld: ZIJ NIET DAN WIJ OOK NIET. FEYENOORDER BEN JE SAMEN, HAND IN HAND, IN VOOR EN TEGENSPOED. FEYENOORD TILL I DIE.


evanderschoot heeft op 17-02-2019 16:58 gereageerd op het nieuwsbericht:
Van Bronckhorst: 'Ik denk dat het duidelijk is dat we dan anders op het veld moeten staan'

Wat een lulkoek van die van Bronckhorst zeg. Hij kan er geen klote van maar de spelers ook niet man. Wat een blamage. Moet ik morgen weer met de staart tussen mijn benen naar mijn werk. Zullen ze volgende week wel weer van PiSvee winnen en dan kansloos verliezen tegen 020. Help je die neuzen effe aan de titel die zich de ballen uit hun broek lachen straks aan het einde van de rit en blijf je zelf niet eens 3e terwijl je in de winterstop een straatlengte voor stond op nummer 4, 5 en 6. Blamage !!!


evanderschoot heeft op 12-01-2019 13:24 gereageerd op het nieuwsbericht:
LIVE | Feyenoord - Karlsruher SC 4-2 | Einde wedstrijd

Köckü / Ayoup op het middenveld bevalt me prima. 9 van de 10 ballen gaan nu vooruit en dat geeft best veel gevaar. Nu nog een spits die goals maakt naast v Persie en dan ziet het er beter uit. Verdedigend blijft het matig maar als je zelf veel vooruit speelt en doelpunten maakt komt het vast goed


evanderschoot heeft op 03-01-2019 00:53 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Terugkeer Karsdorp aanstaande'

Je kan je ook afvragen waarom er zo veel blessures zijn en in het kampioensjaar nauwelijks 1. Mentaliteit zou ik zeggen. De rest van je verhaal klopt als een bus, daar sla je de spijker op zijn kop.


evanderschoot heeft op 03-01-2019 00:46 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Terugkeer Karsdorp aanstaande'

Ook voor mij een Nee. Tenzij gekocht voor een leuk bedragje. Fit maken van spelers doen ze maar daar lekker in Italië. Huren zonder optie tot koop houdt de ontwikkeling van je elftal tegen. Clasie en Diks zijn voorbeelden genoeg lijkt me.


evanderschoot heeft op 02-01-2019 15:00 gereageerd op het nieuwsbericht:
Larsson: 'Soms zijn dingen simpelweg onverklaarbaar'

PSV kwam in eerste instantie om te winnen in de Kuip. En dan kun je als underdog vol gas geven er komen dan ruimtes om te voetballen. Fortuna kwam in eerste instantie om niet afgeslacht te worden maar wel met de intentie om als er gevoetbald kon worden dit ook te doen. Feyenoord had die dag ook veel pech. Als de eerste kans van Berghuis niet op de lat maar in het doel beland na 36 seconden dan speel je een gewonnen wedstrijd. Dan moet Fortuna zijn speelstijl aanpassen. Na de 0-1 van Fortuna, een mooie goal trouwens, speelde Feyenoord zo ver vooruit dat er achterin teveel ruimte kwam. Met kunst en vliegwerk bleef Fortuna overeind en bij een scherpe tegenaanval viel de 0-2. Na de 2-0 tegen PSV kreeg Feyenoord in de persoon van Jorgensen nog een kans op 3-0 gaat die erin speel je direct een gewonnen wedstrijd. Nu was het eigenlijk na de 2-0 billenknijpen en mag je van geluk spreken dat van Beek, bij een stand van 2-1, geen rode kaart kreeg en een penalty tegen terwijl hij overduidelijk hands maakte binnen de 16. Dat is iedereen door de euforie en de media die dat even netjes opgeklopt hebben vergeten. Zo belachelijk goed was het ook weer niet tegen PSV. Bij Ado uit had je na het wegsturen van Nieuwkoop en de 2-2 zelfs met Kökü de wedstrijd nog kunnen winnen (Pech). Voetbal is en blijft een spelletje van momenten. Neemt niet weg dat geld en een bepaalde selectie wel een bepalende rol speelt in hoe hoog je staat in de stand in de Eredivisie. PSV en 020 hebben gewoon een veel betere selectie en veel meer geld dan Feyenoord en dus zullen we genoegen moeten nemen met een plek 3 in de eredivisie. Dat is het gevolg van verkeerd beleid en slechte / afwezige scouting. Er liepen en lopen, ook in de Eredivisie, genoeg goede betaalbare spelers rond die niet op waarde worden geschat. Kijk bijvoorbeeld bij PSV lopen nu Angelino en Dumfries rond die niet door Feyenoord maar door PSV gescout zijn. Voor Ziyech wilde men niet ver genoeg gaan en Tadic werd niet goed genoeg bevonden en ging destijds naar Twente de rest van het verhaal is bekend. Zelfs Frenkie de Jong was te licht voor Feyenoord en koos toen voor Willem II. Uit eigen jeugd was Vincent Jansen te slecht en mocht weg, Maarten de Rhoon te slecht en mocht naar Heerenveen. Van la Parre naar Heerenveen, etc, etc we kunnen nog wel effe zo doorgaan. Het valt en staat ook bij wel of niet passen bij een club. Venovic was top bij Vitesse, flop bij Feyenoord en was na terugkeer bij AZ weer super. Niet verklaarbaar of toch wel. Kuipvrees of toch druk van de achterban etc. Larsson was ook zo'n dingetje. Begon met bibberen in de benen na hoge verwachtingen. Kreeg Flop Boetius voor zich en moest zich terug knokken. Is nu echt een toegevoegde waarde maar heeft nu weer de pech dat Jorgensen hopeloos uit vorm en meer geblesseerd is dan dat hij goed kan doen. Maar toen hij in zijn eerste jaar naar Feyenoord kwam was dat ook een gok. Heel blessure gevoelig en net een buitenlands geflopt avontuur achter de rug. Door dat men het niet aandurfde hem na een prima eerste seizoen te verkopen zit je nu met een strop. Die 23 miljoen die je toen voor hem had kunnen krijgen had je moeten pakken. voor 10 miljoen een nieuwe spits moeten halen en er 13 achter de hand moeten houden. Zaken doen heet dat en dan is waar het aan ontbroken heeft al jaren. Vilhena wordt de volgende ben ik bang kan nu nog voor een prima bedrag weg (Burger heb je al in huis). Clasie brengt niet genoeg en wordt gehuurd. Hoe lullig ook voor hem hij staat ontwikkeling in de weg nu dus opzeggen dat huurcontract en Kökcü met veel meer creativiteit en durf naar voren vertrouwen geven. St'Juste neerzetten waar hij hoort centraal in de verdediging. Haps snel beter zien te krijgen en Malacia als stand-in. Verdonk en Nieuwkoop kun je er prima bij hebben als stand-in van elkaar. laat ze het maar uitvechten op rechts. Jan-Arie kan helaas niet meer mee ( te traag). Bottegin in ere herstellen met een snelle St'Juste ernaast prima genoeg met twee snelle backs kun je prima vooruit spelen. Geerthruida als stand in voor het centrum van de verdediging. Middenveld heb je keuze genoeg alleen creativiteit en een echte nummer 10 ontbreekt. Kökcü vertrouwen geven kan een hele grote worden. van Persie als Mentor erbij houden voor de 2e seizoenshelft. Toornstra prima voor de breedte doet altijd zijn werk en geeft altijd 110%. Ayoup laten spelen of verhuren en voor volgend jaar zeker behouden als Vilhena en Clasie weg zijn. Burger laten spelen en rijpen voor volgend seizoen. Voorin voldoende op dit moment voor dit seizoen Larsson is voor mij nu onbesproken, Berghuis heeft een mentor nodig is mentaal zwak maar als voetballer geniaal. Als je hem op de juiste manier weet te bespelen is hij goud waard. Gio kan dit niet is te soft dus vervangen door (Peter Bos "niet meer beschikbaar) Fraser, Jol, Rutte of vd Brom. Jorgensen verkopen is klaar bij Feyenoord. Vol inzetten op een goede spits er moet vast in zuid europa een goede sterke spits lopen die wel rendeert in de Kuip ala Julio Ricardo Cruz en anders Vincent Janssen voor 2 jaar terughalen en doorzoeken naar een juiste spits en dus doorsparen.


evanderschoot heeft op 30-09-2016 15:32 gereageerd op het nieuwsbericht:
Drie Feyenoorders in definitieve selectie Oranje

Waar is Vlaar ??


evanderschoot heeft op 30-09-2016 15:25 gereageerd op het nieuwsbericht:
Wat is jouw favoriete opstelling voor de wedstrijd tegen Willem II?

4-4-2 Jones, Karsdorp, Botteghin, Kongolo, Woudenberg, Berghuis, KEA, Vilhena, Toornstra, Jorgensen, Kramer


evanderschoot heeft op 13-04-2016 12:01 gereageerd op het nieuwsbericht:

Jammer, helaas op maandag. Ik kan op zo'n korte termijn echt geen vrije dag meer krijgen. zullen een hoop minder mensen komen als normaal. Kunnen ze in 020 zich weer een bult lachen. Maar maak er AUB een prachtig feest van en hou de boel heel want negativiteit hebben we al genoeg rondom ons Feyenoord. Laten we laten zien waarom we het beste legioen ter wereld hebben en hoewel ik er zelf niet bij kan zijn hoop ik op een topfeest.