Concurrentiestrijd laait op: 'Heeft laten zien belangrijk te kunnen zijn'

Concurrentiestrijd laait op: 'Heeft laten zien belangrijk te kunnen zijn'

13 reacties 13
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord staat naar verluidt op het punt om het contract van Timon Wellenreuther te verlengen. Dat lijkt te betekenen dat er beweging is rondom de keeperspositie. Wellenreuther gaf in een eerder interview al aan als eerste doelman zijn carrière te willen vervolgen al dan niet bij Feyenoord.

Wellenreuther verlenging

In het programma EKPraat uitgezonden op ESPN wordt de positie onder de lat bij Feyenoord besproken. Wouter Bouman, Sjors Blaauw, Fresia Cousinho Arias en Leon ten Voorde gaan op de situatie in. Fresia verwacht dat het aanstaande contractnieuws wel eens kan betekenen dat Bijlow op het punt staat te vertrekken: "Hij heeft laten zien belangrijk te kunnen zijn, kan met de druk omgaan van bij een topclub spelen. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat er ook gesprekken zijn geweest met de nieuwe trainer en dat het tijd kan zijn voor Bijlow om te vertrekken."

Concurrentiestrijd of vertrek?

Sjors Blaauw denkt dat als Wellenreuther echt toezeggingen zijn gedaan Bijlow wellicht beter zijn spullen kan pakken: "Het is intrinsiek een geweldige doelman, alleen blijven die blessures toch aan hem kleven. Het zou zonde zijn als hij in deze fase van zijn carrière en voor zijn ontwikkeling ergens op de bank plaatsneemt. Hij heeft bij Feyenoord wel alles gewonnen, als eerste keeper. Ik denk dat hij de concurrentiestrijd wel aandurft want ik vind Bijlow echt beter."

 

Lees ook