Timber: 'Het EK zat er niet bij'

Timber: 'Het EK zat er niet bij'

8 reacties 8
Bron: YouTube
Foto: Pro Shots

Feyenoord-middenvelder Quinten Timber, die nog herstellende is van een knieblessure, vertelt bij Matchday, dat terug te zien is op het Youtube-kanaal van SUPERGAANDE, over de blessure die hij opliep aan het einde van het afgelopen seizoen, waardoor hij niet alleen de laatste wedstrijden in de Eredivisie miste, maar ook afviel voor het Europees Kampioenschap in Duitsland.

'Het is op de training gebeurd bij Feyenoord', vertelt Timber. 'Het was een oefening vier tegen vier, ik was aan het winnen', vervolgt de middenvelder van Feyenoord. Aanvankelijk dacht Timber dat de blessure meeviel en dat hij op tijd fit zou zijn voor het Europees Kampioenschap, maar dat bleek niet het geval te zijn. 'Iedereen ging mij plotseling appen om te vragen wat er aan de hand was', aldus Timber.

Voordat Ronald Koeman de definitieve selectie voor het Europees Kampioenschap had bekendgemaakt, had hij een lang gesprek met Quinten Timber. Daarbij had de bondscoach aangegeven dat de middenvelder er wél bij had gezeten als hij fit genoeg was geweest. 'Ik wou zo graag en wilde er alles aan doen om op tijd fit te zijn.'

Timber geeft aan dat hij nu vanaf de bank Oranje volgt en dat hij onder de indruk is van de prestaties van de ploeg van Ronald Koeman. 'Het moest zo zijn', geeft hij aan. 'Er zijn veel zegeningen geweest dit jaar, het EK zat er niet bij', sluit Timber af.

Lees ook