'Feyenoord meldt zich voor jonge verdediger'

'Feyenoord meldt zich voor jonge verdediger'

23 reacties 23
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Jeyland Mitchell, moet de nieuwe verdedigende versterking worden volgens 1908.nl. De Rotterdamse club heeft de Costa Ricaanse international benaderd en hem een concrete aanbieding gedaan. Mitchell, die zowel op rechts als links kan spelen, stond tijdens de Copa América tegenover de Braziliaanse Vinicius Júnior. 

De 19-jarige centrumverdediger heeft momenteel een contract bij LD Alajuelense in eigen land, dat loopt tot medio 2027. Hij speelde tot nu toe slechts 12 wedstrijden voor deze club. Eerder kwam hij uit voor de jeugdteams van Limón en de clubs AD Guanacasteca en AD Municipal Liberia. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op 175.000 euro. Feyenoord beschouwt hem als een toekomstige versterking voor het eerste elftal.

Volgens belangenbehartiger Kurt Morsink is Feyenoord niet de enige club die interesse heeft getoond in Mitchell. Ook clubs uit België en Portugal hebben toenadering gezocht tot de verdediger. Mitchell zal naar verwachting nog één wedstrijd spelen tijdens de Copa América. Brazilië staat momenteel op de tweede plaats in poule D. Het laatste duel van Costa Rica tegen Paraguay vindt plaats in Austin en het lijkt vanwege het doelsaldo onwaarschijnlijk dat Costa Rica de Brazilianen in de poule voorbij streeft.

Lees ook