'PSG is gecharmeerd van Lutsharel Geertruida'

'PSG is gecharmeerd van Lutsharel Geertruida'

38 reacties 38
Bron: FootMercato
Foto: Pro Shots

De kans dat Lutsharel Geertruida vertrekt bij Feyenoord is heel groot. De verdediger heeft nog een contract voor één jaar en leek vorig jaar zomer al te vertrekken. Toen was RB Leipzig zeer geïnteresseerd, en nu lijkt Geertruida opnieuw niets te klagen te hebben over interesse van clubs.

Foot Mercato weet dat ook Paris Saint-Germain FC nu aan het rijtje is toegevoegd. "PSG is gecharmeerd Lutsharel Geertruida", kopt het medium. De verdediger van Feyenoord wordt gezien als kwaliteitsimpuls voor de verdediging.

PSG lijkt deze zomer afscheid te nemen van ongeveer elke verdediger, omdat het niet tevreden is over het huidige niveau. Geertruida moet één van de pijlers worden van de verdediging van Luis Enrique.

Momenteel is Geertruida actief voor het Nederlands Elftal op het EK voetbal. Daar maakte hij tot op heden nog geen speelminuten. Bij Feyenoord speelde de verdediger afgelopen seizoen 46 keer. Daarin scoorde hij negen keer, en gaf hij vijf assists. Het contract van Geertruida loopt nog tot medio 2025.

Lees ook