UPDATE | Di-Rect kondigt óók derde concert in de Kuip aan

UPDATE | Di-Rect kondigt óók derde concert in de Kuip aan

50 reacties 50
Bron: Ad.nl
Foto: FR-Fans.nl

De Kuip is op 14 juni 2025 decor voor een groots concert van Di-rect. Dat maakt de band zelf bekend op hun website. De Haagse band gaat in navolging van onder meer de Rolling Stones, Prince en U2 het stadion Feyenoord compleet op hun kop zetten. 

“It’s real, we gaan dit gewoon ECHT doen… een stadionconcert op de heilige grond van De Kuip! Letterlijk een droom die uitkomt. Een betere manier om ons 25-jarige jubileum te vieren bestaat niet. Het gaat in alle opzichten onze grootste show ooit worden!”, schrijven ze op de website. 

Directeur Lilian de Leeuw van de Kuip kijkt nu al uit naar de show van Di-Rect. "Ook omdat het concert waarschijnlijk de laatste is, dat maakt het extra bijzonder. We willen stoppen met deze traditie vanwege nieuwbouw rondom het stadion", zo citeert het Algemeen Dagblad

De kaarten voor het concert gaan 22 juni 2024 in de verkoop vanaf 10:00. 

UPDATE 21-06-2024 13:28

Di-Rect heeft op de website een tweede concert aangekondigd. Ook op 13 juni zal de band een concert geven in De Kuip. Het concert op 14 juni is bijna uitverkocht.

UPDATE 22-06-2024 12:46

Wegens opnieuw de enorme vraag naar concertkaarten, heeft Di-Rect op hun website bekengemaakt dat er een derde concert gepland staat op 12 juni 2025. Volgens het Algemeen Dagblad waren op zaterdag ochtend de eerste twee stadionconcerten helemaal uitverkocht. Het zou om 100.000 concertkaarten gaan.

Lees meer over
Lees ook