Trauner: 'We hebben al appcontact gehad'

Trauner: 'We hebben al appcontact gehad'

35 reacties 35
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Voor Gernot Trauner begon gisteren het EK voetbal in Duitsland. De verdediger van Feyenoord begon op de bank, maar viel in de tweede helft in bij Oostenrijk in de poulewedstrijd tegen Frankrijk. Uiteindelijk verloor Oostenrijk nipt met 0-1.

Trauner kijkt positief terug op zijn eerste minuten ooit op een EK voetbal. Zijn directe tegenstander was Kylian Mbappé. De verdediger van Feyenoord noemt de Fransman wereldklasse, maar ziet dat eigenlijk alle spelers van Frankrijk bij grote clubs spelen. 'We waren dichtbij een goed resultaat, maar het was helaas net niet genoeg', aldus Trauner in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Komende vrijdag speelt Oostenrijk tegen Polen, waar het oud-teamgenoot Sebastian Szymański speelt. Volgende week dinsdag speelt Oostenrijk tegen het Nederlands Elftal, met daarin Feyenoorders Lutsharel Geertruida en Justin Bijlow. 'Ook mooie wedstrijden. Ik kijk ernaar uit, maar we zullen punten moeten gaan pakken', aldus de verdediger.

Trauner gaat ook nog even kort in op de aanstelling van Brian Priske als nieuwe trainer van Feyenoord. 'Nee, ik kende hem niet, maar we zullen de komende dagen contact hebben. We hebben al appcontact gehad', aldus Trauner.

Lees meer over
Lees ook