‘Italiaanse topclub legt contact voor transfer Wieffer’

‘Italiaanse topclub legt contact voor transfer Wieffer’

18 reacties 18
Bron: X
Foto: Pro Shots

Volgens Italiaanse Journalist Matteo Moretto op X heeft AC Milan enkele dagen geleden contact gehad over een mogelijke transfer van Mats Wieffer. De waarde van Wieffer wordt geschat tussen de 20 en 25 miljoen euro.

Wieffer is in twee seizoenen bij Feyenoord uitgegroeid tot vaste basiskracht en Oranje-international. In 79 wedstrijden wist de middenvelder 9 keer te scoren en 11 assists af te leveren. Hiermee heeft hij een belangrijk aandeel gehad in het winnen van de titel en de KNVB-beker. Met nog een contract tot 2027 heeft Feyenoord een sterke positie mocht er onderhandeld gaan worden. 

Ondanks dat de Rossoneri nog op zoek zijn naar een trainer voor volgend seizoen lijken ze wel al oog te hebben voor een versterking op het middenveld. AC Milan is dit seizoen op de tweede plaats geëindigd met 19 punten achterstand op stadsgenoot Inter. Deze tweede plaats geeft recht op rechtstreekse plaatsing Champions League, toch hoopt de club het gat met de aartsrivaal volgend seizoen te kunnen dichten. Mocht Wieffer overkomen kan hij een koppel op het middenveld gaan vormen met landgenoot Tijani Reijnders. 

Lees ook