Telegraaf: 'Koeman zocht contact met Timber maar middenvelder is nog niet fit'

Telegraaf: 'Koeman zocht contact met Timber maar middenvelder is nog niet fit'

22 reacties 22
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Quinten Timber heeft maandag 'nee' moeten zeggen tegen het Nederlands Elftal, zo meldt De Telegraaf dinsdagochtend. Na het afvallen van Frenkie de Jong polste bondscoach Ronald Koeman de Feyenoorder of hij fit was, zo zouden bronnen rondom Oranje melden.

Uiteindelijk koos Koeman nadat Timber nee zei voor Ian Maatsen als vervanger van De Jong. Maandagavond werd er bij Rondo van Ziggo Sport nog verteld dat Timber fit zou zijn, zo is te zien op een item dat is geplaatst op de X pagina van Ziggo Sport Voetbal.

Timber liep bij op de training bij Feyenoord een blessure op, die hem op dit moment nog steeds dwars zit. De middenvelder zat wel in de voorlopige selectie van het Nederlands Elftal voor het EK voetbal in Duitsland, maar viel af vanwege deze blessure.

Naast De Jong werd dinsdagochtend op het X kanaal van OnsOranje bekend gemaakt dat ook Teun Koopmeiners het EK aan zich voorbij moet laten gaan. De middenvelder zou gisteren in de oefenwedstrijd tegen IJsland in de basis beginnen, maar raakte geblesseerd in de warming-up. Dat betekent dat er opnieuw een middenvelder afhaakt voor het EK.

Lees ook