'Dat ze naar PSV en Feyenoord willen is wel heel pijnlijk'

'Dat ze naar PSV en Feyenoord willen is wel heel pijnlijk'

42 reacties 42
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Na het vertrek van Arne Slot is Feyenoord op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste elftal. De Deen Brian Priske is volgens verschillende media de voornaamste kandidaat. In de Kick-off podcast van de Telegraaf wordt de eventuele komst van Priske besproken door Valentijn Driessen en Mike Verweij.

Miljoen voor Priske

Driessen vindt voor een een Eredivisie club het bedrag dat Feyenoord moet betalen aan de hoge kant: "Het is wel meer dan een miljoen dat ze voor deze trainer gaan betalen, dat is toch een flink bedrag." Mike Verweij begint andermaal over het feit dat Priske is ontslagen door Overmars toen de voormalig td van Ajax net binnenkwam bij Antwerp, ondanks dat de Deen net het hoogste aantal punten in de geschiedenis van de club haalde.

Driessen gaat deels in het verhaal van zijn collega mee, maar is terughoudend over de komst: "En zoals Mike zegt over zijn tijd bij Antwerp dat het niet alleen maar hosanna is rondom deze trainer, dus hij moet het wel nog maar even doen en die garantie heb je nooit." Toch hoort Driessen overwegend goede verhalen over de kwaliteiten van Brian Priske. "Maar ik las iets van Kenneth Perez en die was helemaal weg van hem. Perez heb ik toch wel hoog zitten bij het beoordelen van spelers/trainers."

Talenten melden zich bij Feyenoord

Feyenoord zou op het punt staan om verschillende talenten van De Toekomst te verwelkomen. Mike Verweij zegt dat het momenteel bij Ajax alarmfase 1 is als het gaat om de jeugdopleiding: "Maurits Hendriks heeft er echt een enorme puinhoop van gemaakt op de Toekomst. Dusdanig dat een aantal spelers zich zou aangeboden hebben bij Feyenoord." Volgens Valentijn Driessen is de potentiële uittocht aan Ajax zelf te wijten en zeer gevoelig: "Als ze naar Chelsea gaan is het nog tot daar aan toe, maar dat ze naar PSV en Feyenoord willen is wel heel pijnlijk."

Lees ook