'SK Slavia Praag hoopt op Lingr, speler komt met duidelijk antwoord'

'SK Slavia Praag hoopt op Lingr, speler komt met duidelijk antwoord'

31 reacties 31
Bron: iSport CZ
Foto: Pro Shots

Ondřej Lingr heeft zich bij Feyenoord nog niet in de basis kunnen vechten. De Tsjechische middenvelder hoopt op meer speeltijd nu Arne Slot vertrokken is, maar kan ook terugkeren naar SK Slavia Praag de club waarvan Feyenoord hem 2023 overnam met een verplichte optie tot koop. 

De situatie van Lingr wordt op de voet gevolgd door Slavia. Dat de belangstelling serieus is blijkt wel uit de geruchten dat Jindřich Trpišovský de hoofdtrainer van Slavia meerdere malen naar Rotterdam zou zijn gereisd, dat schrijft iSport CZ. Hij kreeg zelfs een aanbieding die hem er financieel op vooruit zou helpen ten opzichte van zijn eerste periode bij de Tsjechen. 

Lingr hoopt echter op meer speeltijd in Rotterdam. Met het vertrek van Arne Slot hoopte Slavia op meer kans op Lingr, maar het vertrek van de oefenmeester naar Liverpool zou voor de middenvelder juist de aanleiding zijn om in ieder geval in het begin van de voorbereiding zijn kans op speeltijd bij Feyenoord te grijpen onder de nieuwe trainer. Mocht hij onverhoopt in de voorbereiding buiten de boot vallen, zou Slavia een nieuwe poging willen doen. 

Geen onverdeeld succes

De komst van Lingr naar Rotterdam is geen onverdeeld succes gebleken tot nu toe. Lingr kwam in de zomer van 2023 over van Slavia Praag. Sindsdien speelde hij voor Feyenoord slechts 502 minuten. In die minuten wist hij vier doelpunten te maken en één assist af te leveren. 

Lees ook