Feyenoorders melden zich vandaag bij Oranje, woensdag definitieve selectie bekend

Feyenoorders melden zich vandaag bij Oranje, woensdag definitieve selectie bekend

21 reacties 21
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Het Nederlands elftal komt vandaag bij elkaar voor een driedaagse stage. Deze is bedoeld om spelers die al langere tijd de competitie hebben afgerond op een gerichte wijze fit te houden. Daarom melden vandaag ook Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida en Quinten Timber zich in Zeist. 

Bondscoach Ronald Koeman heeft 30 spelers geselecteerd waarvan hij er in totaal 26 mee mag nemen naar het Europees kampioenschap. De bondscoach heeft aangegeven woensdag na de driedaagse stage zijn definitieve selectie bekend te maken, dat schrijft het Algemeen Dagblad. Voor Bijlow, Geertruida en Timber dus belangrijke dagen om zich in de picture te spelen bij Koeman. 

Na de stageperiode zal het Nederlands elftal nog een tweetal oefenwedstrijden wedstrijden spelen. Tegen Canada (6 juni) en IJsland (10 juni). Beide duels zijn in de Kuip, vanwege contractuele verplichtingen. Op zaterdag 1 juni komt de voltallige selectie bij elkaar, dan zullen er nog een aantal spelers ontbreken door clubverplichtingen. 

Tussen hoop en vrees

Er zullen dus nog vier afvallers zijn, een aantal spelers zitten tussen hoop en vrees. Het Algemeen Dagblad denkt dat daar ook een Feyenoorder bij kan zitten. Bij de keepers zijn Mark Flekken en Bart Verbruggen redelijk zeker van hun plek. Plek drie zal gaan tussen Nick Olij en Justin Bijlow. Maar volgens het dagblad lijkt ook Quinten Timber op de wip te zitten voor een plekje in de definitieve selectie. 

Lees ook