Gouka: 'Het was echt massaal'

In de AD Voetbal podcast, die onder andere terug te luisteren is op de website van de krant, gaat het naast al het andere voetbalnieuws, toch vooral over de vertrekkende Arne Slot. Vandaag werd het officieel bekend dat Slot Feyenoord zal gaan verruilen voor Liverpool. Mikos Gouka blikt samen met Etienne Verhoeff terug op de afgelopen gebeurtenissen.  


‘Het was echt massaal, er werd een soort erehaag voor hem gevormd’, trapt Gouka af in de AD Voetbal podcast, die onder andere terug te luisteren is op de website van het Algemeen Dagblad. Gouka doelt op de momenten tijdens en na de wedstrijd waar supporters van Feyenoord de hoofdtrainer toezongen en applaudiseerde. ‘Dat heeft hij nooit kunnen bedenken’, zegt Gouka.


Daarnaast zal Slot nu ook bekend zijn bij een groot deel van het publiek van Liverpool. Vertrekkend trainer Jürgen Klopp begon de naam van Slot te scanderen en zong een liedje met zijn naam erin. Volgens Gouka heeft dit een positieve uitwerking op de trainer. ‘Een flinke duw in de rug’, aldus Gouka. Ook in het fragment van de zingende Klopp terug te horen in de podcast. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten