Slot: 'Dat vind ik het allermooist'

Slot: 'Dat vind ik het allermooist'

Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Het Arne Slot-tijdperk zit er bijna op. Nog één keer speelt Feyenoord onder de trainer uit Bergentheim een thuiswedstrijd, tegen stadsgenoot Excelsior. Slot blikte bij ESPN vooruit op zijn laatste wedstrijd als trainer van Feyenoord.

Het Legioen pakte weer uit met een groot spandoek, om de succestrainer voor een laatste keer te eren. "Heel mooi, heel jammer dat er geen mensen zitten, want een volle Kuip is met niks te vergelijken," aldus Slot tegen ESPN. "Ik vind het spandoek goed gelukt. Soms hebben ze wel een iets te dikke kop maar dit klopt wel, denk ik."

"Je krijgt veel berichtjes, mailtjes, mensen die iets persoonlijks tegen je willen zeggen. Gisteren voor mijn gevoel min of meer afscheid dat de spelers van mij namen. Ik snap dat we vandaag moeten voetballen, maar een mooi filmpje en allerlei mooie dingen die ze zeiden," aldus de woorden van Slot in aanloop naar Feyenoord-Excelsior. "Ik vind het het mooiste altijd als ze iets zeggen over mij als mens. Natuurlijk hoor ik ook graag dat ze dingen van mij hebben geleerd en dat soort zaken, maar als daar achteraan nog iets menselijks komt, dan vind ik dat het allermooist."

Natuurlijk ging het ook over voetbal, bijvoorbeeld over de blessures van Feyenoord. Quinten Timber is de laatste wedstrijden niet in actie gekomen, en of hij met Nederland mee kan naar het EK is nog maar de vraag. Slot heeft er vertrouwen in dat Timber mee kan met de selectie van Ronald Koeman. "Ik heb al heel vaak gezegd de afgelopen jaren dat de laatste dagen in een revalidatieproces wel eens een kink in de kabel opleveren, maar normaal gesproken verwachten Quinten en wij dat hij volgende week aanwezig kan zijn bij de eerste training en die mee kan maken op het veld."

 

Lees ook