Jahanbakhsh: 'Ik was bijna naar PSV gegaan'

Alireza Jahanbakhsh verlaat Feyenoord aankomende zomer. Zijn contract is formeel opgezegd door Feyenoord. Dit kan altijd nog wijzigen maar vooralsnog zijn daar geen signalen van. In de podcast Kein Geloel op Spotify is Alireza Jahanbakhsh uitgenodigd om over zijn carrière te praten.

Jahanbakhsh vertelt over het feit dat Arne Slot een grote rol speelde in het halen van de Iraniër naar Feyenoord toen hij bij Brighton and Hove Albion FC speelde in Engeland. "Om eerlijk te zijn, ja. Een paar maanden voordat ik hier kwam belde hij mij. Hij vertelde wat er bij AZ gebeurd was en hij zei dat hij voor Feyenoord had gekozen en hoe het volgende seizoen ging zijn. Hij wilde van Feyenoord een goede club maken en in de top spelen. Ik zei niet gelijk ja, maar ik vond het wel leuk. Ik vond Feyenoord, het stadion en de fans wel altijd al leuk."

Het had ook compleet anders kunnen lopen, zegt de aanvaller. De vleugelspeler was bijna naar concurrent PSV gegaan. "Ik was bezig met PSV. Ik was bijna naar PSV gegaan. Ik heb met PSV contact gehad maar zij moesten eerst verkopen, zodat zij geld kregen voor nieuwe spelers." Jahanbakhsh is erg blij dat hij toen alsnog voor Feyenoord heeft gekozen.

  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten