Trauner: 'Het is wel een ding waar ik niet tevreden mee ben'

Trauner: 'Het is wel een ding waar ik niet tevreden mee ben'

Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Gernot Trauner speelde een minder seizoen bij Feyenoord. Niet vanwege prestaties maar vanwege speelminuten. Door een blessure heeft hij er een lange tijd uitgelegen, maar de verdediger is klaar voor de laatste wedstrijd van het seizoen. Ook hoopt hij nog een keer te scoren voor de Rotterdammers.

De blessure is ook de reden dat het seizoen voor Trauner er één was met gemengde gevoelens. "Omdat ik veel wedstrijden miste. Ik kampte met blessures. Uiteindelijk ben ik teruggekomen en heb ik meerdere wedstrijd gespeeld. Het was heel belangrijk voor me om in de bekerfinale op het veld te staan, want vorig jaar miste ik ook wedstrijden tijdens de ontknoping. Deze keer werkte ik er heel hard voor om in de finale te staan", vertelt Trauner in gesprek met Feyenoord Media.

Trauner heeft sinds zijn komst bij Feyenoord nog altijd geen doelpunt gemaakt. Tegen AZ in de beker scoorde hij wel maar die werd door de VAR afgekeurd. "Het is nog steeds een doel van mij om een keer te scoren voor Feyenoord. Het is wel een ding waar ik niet tevreden mee ben dus ik hoop echt een keer te scoren. Zoals je zei was ik al een paar keer dichtbij. Ik ben nu weer terug en hoop snel de kans te krijgen om te scoren."

Ook hoopt Trauner nog mee te doen aan het EK in Duitsland. "Ik hoop dat ik geselecteerd word. Twee dagen na onze laatste wedstrijd komt de voorselectie en later maken ze de definitieve selectie bekend. Ik denk dat ik nog steeds een goede kans maak om mee te gaan. Ik moet nu zorgen dat ik fit ben en blijf", sluit de Oostenrijker af.

Lees meer over
Lees ook