Igor Paixão Speler van de Maand

De Braziliaanse vleugelspeler Igor Paixão is opnieuw uitgeroepen tot Speler van de Maand. Dat maakte Feyenoord op X bekend. En het is voor Paixão een positieve tijd omdat hij vorige maand door de supporters ook al verkozen is tot Speler van de Maand. Daarnaast scoorde hij het Doelpunt van de Maand, ook in diezelfde maand maart.

Afgelopen vrijdag kreeg de goedlachse Braziliaan de prijs uitgereikt op trainingscomplex 1908. Paixão speelde in april vier wedstrijden en was daarin belangrijk. In en tegen FC Utrecht scoorde de vleugelflitser niet, maar de wedstrijd daarna tegen Ajax maakte de aanvaller twee doelpunten.

Omdat het over de maand april gaat, zal ook het doelpunt in de bekerfinale tegen NEC bij de supporters in het geheugen gegrift staan. Paixão scoorde de enige goal in dit matige duel, waardoor Feyenoord de veertiende KNVB-beker in ontvangst mocht nemen. De aanvaller die zowel vanaf links als rechts kan spelen scoorde in totaal twaalf keer uit 43 wedstrijden.

Reactie Paixão 

Paixão reageert zelf ook op X met dankbaarheid en een gulle glimlach: ‘Ik wil iedereen bedanken die op mij gestemd heeft. Ik ben jullie daar heel erg dankbaar voor. Heel erg bedankt!’ Of de aanvaller in de resterende tijd ook nog belangrijk is en misschien wel voor de derde keer de prijs voor Speler van de Maand omhoog kan houden, zal moeten blijken. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten