'Dat is de vraag die Dennis te Kloese moet beantwoorden'

'Dat is de vraag die Dennis te Kloese moet beantwoorden'

42 reacties 42
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Dat de functie van hoofdtrainer binnenkort vrijkomt bij Feyenoord is inmiddels wel duidelijk. Kenners en watchers struikelen bijna over elkaar heen om goede en minder goede opties uit te lichten. In de AD voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad wordt Johan Inan gevraagd naar zijn mening of Giovanni van Bronckhorst.

Er worden veel namen genoemd en Dick Advocaat opperde om Van Bronckhorst weer voor de groep te zetten in Rotterdam. Is dat een logische keuze voor Inan? "Nee, als je me vraagt is het logisch dan denk ik niet. Van Bronckhorst is meer een degelijke trainer. Slot staat meer voor avontuur en aanvallend voetbal dus zeg je dan Van Bronckhorst logische keuze nee dat niet", aldus Inan.

Toch hangt het er wel vanaf wat Dennis te Kloese hoopt te bereiken. "Ik denk wel dat Van Bronckhorst heeft bewezen dat hij op de lijn van degelijkheid en prijzenpak dat hij daarop verder kan. Dat is de vraag die Dennis te Kloese moet beantwoorden, wat willen ze nu. Willen ze een soort kloon van Arne Slot of willen ze vooral dat Feyenoord zich handhaaft in de top van de Eredivisie. Dan vind ik Van Bronckhorst helemaal niet zo’n gekke kandidaat."

Lijstje met namen

Dennis te Kloese zou een lijstje met namen hebben. De Rotterdammers hebben vorig jaar al wat namen genoteerd, nadat Slot mogelijk zou vertrekken naar Tottenham Hotspur. Een aantal grotere namen zou er niet op staan en Te Kloese zou vooral kijken naar het continueren van de ingeslagen weg bij Feyenoord. Zo zou Pascal Jansen niet meer op de lijst staan, maar zouden Graham Potter, Marino Pusic en Dick Schreuder nog wel op de shortlist staan. 

 

Lees ook