Transfer

'Feyenoord en Liverpool FC dichtbij overeenstemming over vertrek Slot'

Volgens Fabrizio Romano zijn Liverpool FC en Feyenoord dichtbij een overeenstemming over de compensatievergoeding bij het vertrek van Arne Slot naar de club uit de Premier League, zo meldt Romano op X. Er zouden nog enkele details moeten worden verduidelijkt en dan lijkt de deal rond te zijn. Ook vandaag zouden de gesprekken goed verlopen.

Welk bedrag Feyenoord precies zal ontvangen voor Slot, en mogelijk nog een aantal mensen meer die hij meeneemt naar Liverpool FC, is momenteel onduidelijk. Daily Mail schreef vanmorgen dat het zou gaan om een bedrag van rond de vijftien miljoen euro.

Slot wordt door Liverpool FC gezien als ideale vervanger van de vertrekkende Jürgen Klopp. Zelf zou Slot een overstap naar de Europese topclub ook wel zien zitten. Voor de wedstrijd van donderdagavond tegen Go Ahead Eagles gaf de trainer aan graag de stap te willen maken. Hij hoopte dat ook Feyenoord mee zal werken aan zijn vertrek.

Met het aanstaande vertrek van Slot eindigt er een periode van drie seizoenen dat hij hoofdtrainer was. Daarin werd hij één keer kampioen van Nederland en wist afgelopen zondag nog met Feyenoord de TOTO KNVB Beker te winnen.

Laatste nieuws over interesse van Liverpool FC in Slot GRATIS via WhatsApp?

Klik hier om Feyenoord nieuws te krijgen via WhatsApp

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten