Klopp: 'Als hij het wordt, vind ik dat een fijn idee'

Het nieuws dat Liverpool FC in Arne Slot de ideale nieuwe trainer ziet is ook bij de huidige trainer Jürgen Klopp bekend. De Duitser is onder de indruk van de prestaties van Slot en heeft mooie woorden over voor zijn collega en mogelijk opvolger.

Klopp hield vrijdagmiddag een persconferentie. 'Als hij het wordt, vind ik dat een fijn idee', aldus Klopp tijdens de persconferentie geciteerd door Voetbal International. De trainer geniet van de manier waarop Feyenoord voetbalt en hoort ook dat het nog een aardige man is. 'Het is de beste baan en de beste club ter wereld, met fantastische mensen.'

Mocht Slot inderdaad de overstap maken naar Liverpool FC, dan komt er een einde aan een samenwerking die drie jaar duurde. In die drie jaar werden er twee prijzen gewonnen: het kampioenschap en de TOTO KNVB Beker.

De verwachting is is dat de deal snel rond is. Daily Mail publiceerde vanochtend een bericht dat deal wel eens binnen 48 uur afgerond kan zijn tussen Feyenoord en Liverpool FC. Ook Slot ziet een overstap naar de ploeg uit de Premier League wel zitten.

Laatste nieuws over interesse van Liverpool FC in Slot GRATIS via WhatsApp?

Klik hier om Feyenoord nieuws te krijgen via WhatsApp

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten