Oosting op lijstje bij Feyenoord: 'Ik betwijfel het'

Feyenoord won gisteren overtuigend in Deventer van Go Ahead Eagles. Toch ging het vooral over Arne Slot en zijn mogelijke vertrek naar Liverpool. Ook in de AD voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad gaat Leon ten Voorde erop in. 

Al bij het vertrek van Feyenoord uit Rotterdam stonden er Engelse journalisten Arne Slot op te wachten. "De Engelsen draven helemaal door. Die waren verbolgen dat ze niet meer op de perstribune in de Adelaarshorst konden zitten", weet Ten Voorde. Slot was voor de wedstrijd eerlijk over de interesse. "Dat is wel typisch Slot hè. Heel veel trainers zouden voor de wedstrijden zeggen daar wil ik het niet over hebben, maar Slot vertelt het gewoon eerlijk." 

Ten Voorde zou willen dat meer trainers zo zouden zijn. "Hij is daar zo goed in hij weet iedereen om zijn vingers te wikkelen.Hij zegt precies wat mensen willen horen daar is hij heel slim en sluw in", aldus Ten Voorde die benadrukt dat het op een goede manier is. 

Ten Voorde is FC Twente-watcher en in Enschede zijn ze bang dat Feyenoord uitkomt bij Joseph Oosting. Supporters waren niet zo te spreken over de uitspraken van Oosting. "

Het is de teneur de hele dag, hij laat ruimte. Een trainer kan het op dat moment nooit goed doen. Het is lastig manoeuvreren. Hij zei niet ik blijf bij Twente, dus hij laat ruimte. Het feit is dat hij nog een contract voor twee jaar in Twente en hij heeft het goed naar zijn zin. Ik vind Oosting ook niet iemand die zomaar na een jaar weer gaat vertrekken." 

Daarnaast vraagt Ten Voorde zich af of Oosting überhaupt wel op een lijstje bij Feyenoord staat. :Feyenoord houdt natuurlijk al sinds de zomer een lijstje bij, want de kans dat Slot zou gaan vertrekken is groot. Ik betwijfel of Oosting er dan wel op zou staan, want toen was hij nog trainer van RKC Waalwijk. Feyenoord zou ook nog wel eens op de buitenlandse toer kunnen gaan."

Toch heeft Etienne Verhoeff navraag gedaan over de oefenmeester van FC Twente. "Oosting lijkt Feyenoord aan te kunnen als je spelers moet geloven die onder Oosting gewerkt hebben en Feyenoord kennen", aldus Verhoeff. Ten Voorde is het daar mee eens. "Ik denk het ook." 

  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten