Vermoedelijke opstelling: 'Slot voert twee wijzigingen door vergeleken met bekerfinale'

Feyenoord speelt donderdagavond de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Afgelopen zondag wisten de Rotterdammers de TOTO KNVB Beker te winnen door winst op NEC Nijmegen. Maandag werd Feyenoord gehuldigd op de Binnenrotte.

Feyenoord kan morgen niet beschikken over Igor Paixão, zo meldde Feyenoord op de website. Verder is Calvin Stengs een twijfelgeval. Quilindschy Hartman, Mats Wieffer en Gjivai Zechiël zijn ook afwezig. Hartman en Zechiël zijn er langere tijd uit, en hoe lang de blessure van Wieffer duurt is nog onbekend.

Het zal voor Arne Slot daarom puzzelen worden. FR-Fans.nl verwacht dat Wellenreuther donderdagavond onder de lat staat. De verdediging lijkt net als afgelopen zondag tegen NEC Nijmegen te bestaan uit Nieuwkoop, Beelen, Hancko en Geertruida. Aangezien Stengs onzeker is, verwacht FR-Fans.nl dat Antoni Milambo in de basis begint. Verder is de verwachting dat ook Zerrouki en Timber spelen.

In de aanval lijkt Ivanušec de geblesseerde Paixão te vervangen. Hij zal voorin vergezeld worden door Gimenez en Minteh.

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl

Wellenreuther, Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida, Zerrouki, Timber, Milambo, Minteh, Gimenez, Ivanušec.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten