VI: 'Minteh nog een jaar bij Feyenoord'

VI: 'Minteh nog een jaar bij Feyenoord'

69 reacties 69
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord en Newcastle United lijken elkaar gevonden te hebben om Yankuba Minteh nog een jaar in Rotterdam te laten spelen, dat meldt Voetbal International. De rappe aanvaller die dit seizoen al wordt gehuurd van de Magpies maakt indruk in Rotterdam.

Newcastle United zou de aanvaller aan het begin van het seizoen wel meenemen op trainingskamp naar Azië om van dichtbij zijn ontwikkeling te zien, maar daarna is het de bedoeling dat hij voor een nieuw jaar worden verhuurd aan Feyenoord.

De Engelsen zijn zeer te spreken over de ontwikkeling van de aanvaller in De Kuip. Ook Dennis te Kloese is content met de samenwerking. 'Het is een prima deal gebleken. We hebben goed contact met Newcastle en beide partijen zijn blij over hoe het is gegaan. Iedereen ziet nu dat het voor dat soort clubs een goede constructie kan zijn zulke spelers eerst een jaar te verhuren.'

Seizoen Feyenoord

De aanvaller die dit seizoen liet zien zich snel te ontwikkelen, heeft indruk gemaakt in Rotterdam. Ondanks zijn jonge leeftijd en zijn korte periode als betaald voetballer, heeft hij in alle competities al 34 wedstrijden voor Feyenoord gespeeld. Hierin was hij tien keer trefzeker en gaf hij vier assists. 

Lees meer over
Lees ook