Wellenreuther: 'Het hele team, ik ben trots op ze'

10 reacties 10
Bron: ESPN

Feyenoord won zondagavond de veertiende KNVB Beker in de clubhistorie. De Rotterdammers waren met 1-0 te sterk voor NEC Nijmegen. Een van de uitblinkers bij Feyenoord was doelman Timon Wellenreuther, die een aantal belangrijke reddingen had.

Wellenreuther reageerde na afloop op de wedstrijd en de winst van de TOTO KNVB Beker. 'We zeiden in de kleedkamer, het was mooi om iets te winnen en we spelen nu zo goed', aldus Wellenreuther tegen ESPN, doelend op het kampioenschap van vorig jaar. 'Ik ben erg blij.'

De doelman zag dat Feyenoord niet goed aan de eerste helft begon. 'We speelden niet goed. De eerste helft was niet goed, en ik had meteen een belangrijke redding. De tweede helft was beter.' In de rust sprak Arne Slot zijn team toe. 'We zaten samen en de trainer sprak goede woorden. De eerste 45 minuten was niet goed. We zeiden kom op, nog 45 minuten. We geven alles of niets.' Feyenoord kwam goed uit de kleedkamer en creëerde meteen een kans. 'Het hele team, ik ben trots op ze.'