'Ik ben met Feyenoord opgegroeid, maar dingen gaan zoals ze gaan'

Calvin Verdonk en Philippe Sandler keren vandaag terug in De Kuip. De twee verdediger staan momenteel onder contract bij NEC Nijmegen maar hebben een verleden bij Feyenoord.

Verdonk speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord. In de zomer van 2020 vertrok de verdediger transfervrij naar FC Famalicão in Portugal. Sandler werd een half jaartje gehuurd door Feyenoord in de winter van 2022, maar kon daar door blessures niet aan veel speeltijd komen. Zowel Verdonk als Sandler kijken niet negatief naar de periode bij de Rotterdammers. 'Ik ben met Feyenoord opgegroeid, maar dingen gaan zoals ze gaan', zegt Verdonk in gesprek met De Telegraaf. Hij benoemt dat de kans op speeltijd niet groot was omdat hij Tyrell Malacia en Ridgeciano Haps voor zich had.

Sandler liep tijdens zijn tweede training bij Feyenoord een knieblessure op, waardoor hij was in mei weer fit was. 'Daardoor heb ik me niet in de basis kunnen spelen, wat uiteraard mijn plan was. Natuurlijk baal ik daar van, maar het is me vaker overkomen.' Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten