Joop Hiele: 'Dat snap ik ergens wel'

Joop Hiele: 'Dat snap ik ergens wel'

11 reacties 11
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf, waar het gehele interview terug te lezen is op de website van De Telegraaf, blikt oud-Feyenoord doelman Joop Hiele alvast vooruit op de wedstrijd van zondag. Dan zal Feyenoord voor de 18de keer de TOTO KNVB Bekerfinale spelen. 


Van die achttien wedstrijden wist Feyenoord dertien keer de beker in Rotterdam te houden. Hiele mocht dit zelf twee keer meemaken en wist daarnaast eenmaal kampioen te worden met de club van Zuid. Bij de aankomende finale gaat het vooral over de positie van doelverdediger. Nu Justin Bijlow terugkomt van een knieblessure, staat de positie van Timon Wellenreuther weer ter discussie. Aan Hiele wordt gevraagd of hij het zou snappen als Wellenreuther zondag verkozen wordt boven Bijlow.


‘Dat snap ik ergens wel’, begint Hiele, waar het hele interview terug te lezen is op de website van De Telegraaf. ‘Wellenreuther heeft het de afgelopen periode gewoon goed gedaan. Hij heeft me echt positief verrast. En daarom kan ik me wel voorstellen dat Slot ervoor kiest om hem te laten staan, ook omdat Justin na zijn blessure nog geen wedstrijd heeft gekeept,’sluit de oud-Feyenoorder af.

 

Lees ook