'We hebben een moeilijke wedstrijd gespeeld'

7 reacties 7
Bron: ESPN

Feyenoord heeft de uitwedstrijd met 0-1 gewonnen. De Rotterdammers speelden een moeizame wedstrijd. David Hancko wist de enige goal te maken. Tegenover ESPN bespreekt Arne Slot de wedstrijd.

De scheidsrechter van vandaag was Bas Nijhuis. Hij laat altijd veel duels doorgaan. Waarbij het soms niet geheel duidelijk is wat wel en niet mag. Slot vond dat wel meevallen. 'Het was vrij duidelijk met wat kon, maar of je daar tevreden mee bent is anders.'  Het was lastig in Sittard, maar volgens Slot komt dat vooral door het spel van de thuisploeg. 'We hebben een moeilijke wedstrijd gespeeld, door de manier waarop Fortuna speelde.'  De trainer is erg tevreden over het verdedigende spel van vandaag. 'Ze hebben pas in de blessuretijd een eerste schot gelost, dat is knap met de manier waarop Fortuna speelt.'  Feyenoord kreeg niet veel kansen, maar had het toch eerder af moeten maken. 'We krijgen na de 0-1 een kans en de tweede helft staan we ook een paar keer goed voor de keeper.'

Feyenoord speelde op en laag tempo, dat was volgens Slot niet geheel te wijten aan de inzet van zijn team 'Het veld was niet gesproeid en daardoor ging het spel niet snel. De tweede helft was dat beter.' Volgende week wacht de bekerfinale. Slot verwacht dat iedereen die er vandaag bij was, er volgende week ook bij is.    'Niet dat ik verwacht dat ze er volgende week niet bij zijn.' We gaan ons optimaal voorbereiden op zondag.'