Huurling Sebaoui scoort en maakt met FC Dordrecht nog kans op directe promotie

Huurling Sebaoui scoort en maakt met FC Dordrecht nog kans op directe promotie

5 reacties 5
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft een samenwerking met FC Dordrecht. En of het nu aan deze samenwerking ligt of niet, Dordrecht doet het goed en mag nog steeds blijven dromen van directe promotie naar de Eredivisie. Zeker nu concurrent De Graafschap met 2-1 opzij werd gezet. VI schreef er een stuk over op hun website.

Trainer Michele Santoni ziet zijn ploeg enorm hard werken en probeert ook te genieten: ‘Als je dan dit kan meemaken, en week na week, na week, na week kan leveren, dan moet dat wel gevierd gaan worden.’ Het spel van Santoni’s ploeg is verzorgd, maar De Schapenkoppen kunnen ook iets anders laten zien. Tegen De Graafschap werd het meer en meer een knokwedstrijd en Dordrecht hield zich staande. De trainer is dan ook trots op de hele selectie en prijst iedereen voor hun inzet.

‘Waar ik het meeste trots op ben? Dat we constant blijven leveren.’ Santoni ziet eigenlijk al weken geen slechte wedstrijd van zijn ploeg. Er is nog steeds zicht op de twee plek, maar ook via de play-offs kan de FC Dordrecht nog promoveren. Ze zijn al acht wedstrijden ongeslagen en gaan op zoek naar hun record, namelijk elf wedstrijden zonder verlies.

Lees ook
Lees ook