Vermoedelijke opstelling: 'Slot geeft basisplaats aan Nieuwkoop, Hancko linksback'

Feyenoord speelt komende zondag in De Kuip de Klassieker. Zowel Feyenoord als Ajax kende eerder deze week geen goede generale. De Rotterdammers speelden gelijk tegen FC Volendam en Ajax speelde in eigen huis gelijk tegen Go Ahead Eagles.

FR-Fans.nl verwacht dat Bart Nieuwkoop zondag in de basis gaat starten. De verdediger begon donderdag tegen FC Volendam nog op de bank. Marcos Lopez stond toen linksback, maar de verwachting is dat Dávid Hancko een plekje opschuift en zal starten als linksback. Lutsharel Geertruida zal dan centraal achterin gaan staan samen met Thomas Beelen en Nieuwkoop als rechtsback. Wel is nog even afwachten of Nieuwkoop fit genoeg is. De verdediger kreeg donderdag een tik en er zal morgen bekeken worden of hij fit genoeg is voor zondag, liet Slot vrijdagmiddag weten tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op Feyenoord ONE.

Het middenveld zal gaan bestaan uit Wieffer, Stengs en Timber. In de voorhoede zullen Minteh, Gimenez en Paixão starten, zo is de verwachting van FR-Fans.nl

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl

Wellenreuter, Nieuwkoop, Beelen, Geertruida, Hancko, Wieffer, Stengs, Timber, Minteh, Gimenez, Paixão. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten