Kranenburg: 'Zo dicht kan het dan ook weer bij elkaar zitten'

Donderdagavond speelde Feyenoord een uitwedstrijd tegen FC Volendam. Na meer dan 100 minuten spelen kwam Feyenoord niet langszij en moesten de Rotterdammers genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel. Nadat de commentatoren van Radio Rijnmond, Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg klaar waren met de wedstrijd, namen ze nogmaals plaats achter de microfoon voor de FC Rijnmond Podcast. Deze is terug te luisteren op de website van RTV Rijnmond.

‘Dat heeft in mijn ogen te maken met het tempo en de instelling’, legt Dennis van Eersel als hij verklaart waarom Feyenoord niet heeft weten te winnen. De FC Rijnmond Podcast is in zijn geheel terug te luisteren is op de website van RTV Rijnmond en op je favoriete podcast app. ‘Feyenoord wil eigenlijk altijd voetballen en dat kwam er eigenlijk niet van’, vult Dennis Kranenburg aan. Ook zien de commentatoren een verschil met PSV. Die speelde volgens de heren ook niet goed bij de andere Rotterdamse ploeg, Excelsior, maar wist uiteindelijk de wedstrijd wel naar zich toe te trekken.

Afgelopen zondag speelde Feyenoord nog een goede wedstrijd tegen FC Utrecht, wat door sommigen de beste wedstrijd van het seizoen wordt genoemd. Vanavond speelde Feyenoord misschien wel weer haar slechtste wedstrijd van het seizoen. ‘Zo dicht kan het dan ook weer bij elkaar zitten’, zegt Kranenburg.

Beide heren hebben na het gelijkspel van vanavond nog wel vertrouwen in de wedstrijd van aankomende zondag, De Klassieker tegen Ajax. Dit baseren op wat ze om zich heen horen en als ze kijken naar de ranglijst. Dennis van Eersel voorspelt een 3-1 overwinning met het eerste doelpunt van Quinten Timber. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten