Krabbendam: 'Er was geen urgentie vanavond'

Krabbendam: 'Er was geen urgentie vanavond'

20 reacties 20
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft in de midweekse speelronde van de Eredivisie niet weten te winnen van hekkensluiter FC Volendam. Voor Voetbal International was clubwatcher Martijn Krabbendam aanwezig en zag hoe beide ploegen het doel niet wisten te vinden in de wedstrijd. In gesprek met een collega praat Krabbendam na over de wedstrijd, waarvan de video te zien is op de website van Voetbal International

‘Feyenoord heeft te veel punten verspeeld in dit soort wedstrijden’, legt Krabbendam uit in de video die te zien is op de website van Voetbal International. Hij trekt de vergelijking met PSV, die volgens de clubwatcher een stuk stabieler is en wel zijn wedstrijden wint. Daarom is de in Schiedam geboren watcher ook van mening dat Feyenoord het kampioenschap op deze manier niet verdient.

‘Er was geen urgentie vanavond, maar het is te hopen dat die er zondag wel is tijdens De Klassieker’, vertelt Krabbendam. Ook denkt hij dat als Feyenoord nog in de competitie race had geloofd, dat er vanavond anders gespeeld zou zijn. Daarnaast vindt Krabbendam dat er gekke keuzes gemaakt werden door de spelers van Feyenoord. Hij noemt ballen die niet aankwamen en momenten waar er beter geschoten had kunnen worden dan een voorzet gegeven. ‘Het viel niet mee vanavond’, sluit Krabbendam af.

Lees ook