Hete transferzomer verwacht: 'Feyenoord gaat records verbreken'

Hete transferzomer verwacht: 'Feyenoord gaat records verbreken'

10 reacties 10
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord verwacht een hete transferzomer. De Rotterdammers zijn al volop bezig om de eerste spelers aan te trekken, maar dit zijn niet direct de beoogde basisspelers. Hadj Moussa en Gijs Smal lijken naar Feyenoord te komen. 

Moussa en Smal zijn niet de spelers die het elftal direct sterker maken, maar wel beter zijn of kunnen worden dan de spelers die ze moeten gaan vervangen. Moussa vervangt Alireza Jahanbakhsh wier contract afloopt en Marcos Lopez mag vertrekken bij Feyenoord en Smal lijkt zijn logische opvolger. 

Maar er gaat nog veel meer veranderen denkt Voetbal International. Dávid Hancko, Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer en Santiago Gimenez kunnen komende zomer zomaar vertrekken denkt het medium. Geertruida heeft nog maar een contract voor een jaar en Feyenoord moet hem verkopen om hem niet tranfervrij te zien vertrekken. 

Hancko, Wieffer en Gimenez hebben nog doorlopende contracten, toch staan alle drie de spelers in de nadrukkelijke belangstelling van diverse clubs in Europa. Daarmee lijkt Feyenoord een hete transferzomer tegemoet te gaan. 

Lees ook