Slot: 'Ik vond het echt een hele goede wedstrijd die wij vandaag gespeeld hebben'

30 reacties 30
Bron: ESPN

Arne Slot zag Feyenoord zondagmiddag ondanks dat het in de eerste helft al op een 0-2 achterstand kwam winnen van FC Utrecht. In de eigen Kuip werd het 4-2 voor de Rotterdammers.

Na afloop reageerde Slot op de wedstrijd. 'Ik vond het echt een hele goede wedstrijd die wij vandaag gespeeld hebben', zegt Slot tegen ESPN. 'Vanaf de tweede tot de laatste minuut. We hebben twee dingen verdedigend niet goed gedaan. Dat is de eerste corner verdedigen. En daarna in het counter moment, wat de aanleiding van de strafschop is, kun je ook van vinden dat we dat beter hadden moeten doen.' De trainer van Feyenoord zag dat FC Utrecht na de kans van Lammers eigenlijk geen echte kansen meer heeft gehad.

Dávid Hancko zorgde met zijn doelpunt voor de 3-2. 'Dávid is een geweldige speler. Ik zie ook nog dagdagelijks hoe hij bezeten is van het vak, hoe hij bezeten is om beter te worden. Elke bespreking is er niemand die beter oplet dan Dávid. Ik zou bijna zeggen, je kunt geen betere prof bedenken. Die is zit absoluut in de top drie van beleven van het vak.'

Invaller Leo Sauer zorgde voor de 4-2. Hij sprintte naar het doel en scoorde. 'Leo was al snel en ons programma, en daar ben ik geen onderdeel van van dit programma, maar ons programma onder leiding van onze fysieke staf, zorgt er voor dat elke speler sneller wordt. Als je vandaag ziet het tempo wat we gedraaid hebben nadat we na een minuut achter kwamen.'