Hancko: 'Ik ben blij dat ik met mijn doelpunt kon helpen'

13 reacties 13
Bron: ESPN

Feyenoord wist zondagmiddag ondanks dat het met 0-2 achter kwam te winnen van FC Utrecht. In De Kuip werd het 4-2 voor de Rotterdammers. Een van de doelpuntenmakers was Dávid Hancko.

Na afloop analyseerde Hancko de wedstrijd. De verdediger zag dat Feyenoord al snel met 0-1 achter kwam en hoopte dat er niet zo werd gestart. 'In de rust hebben we gesproken en zeiden we dat we nog konden winnen', zegt Hancko in gesprek met ESPN.

Hancko maakte in de tweede helft de 3-2. 'Ik ben zo blij. Ik weet niet wat er in mijn hoofd ging. Ik ben blij dat ik met mijn doelpunt kon helpen.' Door de blessure van Quilindschy Hartman kwam Bart Nieuwkoop in het veld en schoof Hancko op naar de linksback positie. 'Ik speel in het nationale team linksback, dus dat is niet lastig voor mij.'

Invaller Leo Sauer scoorde de 4-2. Hancko zag zijn landgenoot deze week zijn debuut maken in het nationale elftal. 'Hij is nu de jongste Slowaaks international. Ik ben blij voor hem. Je kunt zien wat voor stappen hij maakt. Feyenoord heeft een goede keus gemaakt om hem vast te leggen.'