Slot: 'Wij verwachten niet dat het heel lang hoeft te duren'

Feyenoord speelt vanmiddag in de Eredivisie de wedstrijd tegen FC Utrecht. Het is voor de Rotterdammers weer de eerste keer dat ze spelen na de interlandperiode.

Arne Slot blikte voor aanvang van de wedstrijd vooruit op de wedstrijd van vanmiddag. Hij zag gisteren PSV verliezen. 'Ik heb vooral met heel veel interesse gekeken', aldus Slot tegen ESPN. 'Omdat de tegenstander van PSV de ploeg is die wij in de bekerfinale treffen', doelt de trainer van de Rotterdammers op NEC Nijmegen. 

Zaterdag bracht De Telegraaf naar buiten dat Feyenoord dichtbij de komst van Anis Hadj Moussa is. Slot krijgt de vraag of de interesse klopt. De trainer wil daar niet echt op reageren. Wel geeft Slot aan dat hij erg gecharmeerd is van spelers die in de één tegen één domineren.

Luka Ivanušec is er vanmiddag niet bij. De aanvaller is geblesseerd. 'In zijn eerste interland kreeg hij al vrij vroeg in de eerste helft een schop op zijn hak / achillespees. Die wedstrijd heeft hij nog tot 65 / 70 minuut uit kunnen spelen. Daarna kwamen de klachten. Speelde de tweede wedstrijd ook helemaal niet, zat ook niet op de bank toen. Kwam bij ons terug, nog te veel last, nog niet meegetraind, dus niet fit.' Ivanušec lijkt wel beter zijn draai te vinden in De Kuip. 'Hij heeft veel meer bewegelijkheid, fitheid, is veel dreigender in zijn acties. Daar zou ik heel graag op willen doorbouwen. helaas valt hij vandaag af. Wij verwachten niet dat het heel lang hoeft te duren.'

Calvin Stengs zit vanmiddag wel op de bank. Slot geeft aan dat hij zelfs mogelijk in de basis had kunnen beginnen als hij donderdag geen tik had gehad.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten