Timber: 'Ik heb hier zo hard voor gewerkt'

Timber: 'Ik heb hier zo hard voor gewerkt'

16 reacties 16
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Quinten Timber heeft dinsdagavond tijdens de oefeninterland Duitsland - Nederland zijn debuut gemaakt in Oranje. Het Nederlands Elftal verloor met 2-1. Timber speelde vanaf de 66ste minuut.

De Feyenoorder spreekt van trots. 'Het is zeker een mooie avond, alleen is het een beetje dubbel, omdat je verliest', zegt Timber tegenover ESPN. Na afloop hield hij als debutant traditiegetrouw een toespraak in de kleedkamer. Hij vertelde dat hij trots, maar vooral boos was, omdat hij niet van verliezen houdt. 

De afgelopen week heeft Timber zichzelf kunnen laten zien op de trainingen aan bondscoach Ronald Koeman. 'Ik heb mijn best gedaan op de training. Ik heb geprobeerd om mezelf te laten zien.' De wedstrijd vond hij lastig om in te vallen. Daarbij kwam hij ook weinig aan de bal.

Wel maakte hij zichzelf meteen bekend bij de Duitsers door een klein opstootje te veroorzaken. Hij gaf een speler een duwtje. 'Hij viel een beetje overdreven', zegt Timber er kort over. Ondanks zijn debuut staat Timber niet met het beste gevoel voor de camera. 'Ik denk dat als je me morgen interviewt, dan ben ik super blij. Ik heb hier zo hard voor gewerkt', aldus Timber die nog zegt dat het naar meer smakt en het een mooi moment is dat hij niet zal vergeten.

Lees ook
Timber maakt debuut in Nederlands Elftal
Nieuws

Timber maakt debuut in Nederlands Elftal

Lees ook